Jobb

Läs mer om våra lediga tjänster nedan.
Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka då en spontanansökan så kanske det dyker upp något som passar dig inom en snar framtid!

Lediga tjänster

Arbetsledare Jönköpingsterminalen

Du arbetar direkt under terminal ansvarig och dina i arbetsuppgifter är varierade det ingår bland annat att se till att plock på terminalen fungerar, att det finns chaufförer i bilarna till att ibland få hoppa in och täcka för eventuella sjukskrivningar. Med andra ord hjälpa till att hålla verksamheten flytande. Så för att trivas med jobbet måste man ha lätt att anpassa arbetet efter vad dagen kräver. Ett krav för tjänsten är ett C-körkort men meriterande är CE-körkort. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av branschen och att leda och samarbeta med människor, då det är ett visst personalansvar i tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Växjö CE-Chaufför heltid

Vi har flera olika typer av scheman hos oss för dig som CE-chaufför. Du lastar, lossar och levererar varor till dina kunder. Det är tempererat gods med möjlighet till att köra både en tur med kylt och en med fryst. Att arbeta digitalt med appar och leveransbekräftelser gör du parallellt med dina leveranser. Det är ett krav att du innehar CE-kort och YKB. Uppdraget är en ordinarie tjänst hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Växjö Sommar C- & CE-Chaufför

I sommar söker vi flera chaufförer till olika uppdrag. Vi söker både dig som har C-kort och CE-kort, det är krav på YKB för båda. Som C-chaufför är det är både kylt och fryst på samma tur. Om du är CE-chaufför har du en tur som är enbart kylt eller enbart fryst. Även om uppdraget är över sommaren så finns det stora möjligheter till förlängning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Växjö extra kvällar och helger CE-Chaufför

Vi har löpande distributionsuppdrag och mellantransporter där vi vill ha din hjälp! På helgerna startar ditt pass mellan 04-06 och på kvällarna är det start mellan 16-18. Passen är ofta mellan 8-10 timmar. Det är ett krav att du innehar CE-kort och YKB.

Vi ser fram emot din ansökan!

Växjö CE-Chaufför deltid

Vi får hela tiden nya körningar till oss. Det kan vara extrakörningar eller ledigheter som vi vill täcka. Då behöver vi dig som vill jobba extra hos oss. Körningarna kan vara kylt eller fryst. Det varierar med antal pass i veckan och vi hittar tillsammans en lösning. Krav att du har CE-kort och YKB. Om du saknar YKB kan hjälpa till med det.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du jobba med oss?

Skicka in ett formulär så hör vi av oss!

Vill du jobba hos oss?

Jobba hos oss